torsdag 30 augusti 2012

Mademoiselle Oiseau


Foto: www.fiskars.com 


O la la la.... Riktigt sugen blir man ju på Lovisa Burfitts nya Mademoiselle kollektion, Backgammon. Lekfullt men på ett vuxet sätt, härliga färger.. och lite extra sugen på en marmorskiva blir man ju också. Egentligen så har jag koppförbud, så det kanske får bli några fina assietter? Till fredagsfikat? Ja så får det nog bli.

onsdag 29 augusti 2012

Sovrummet.... igen







Och så var jag faktiskt kär i ett rum i huset. Äntligen så har jag hittat ett rum att jobba på. Vi har ju delat upp ett jättestort rum i två delar så vi fick ett vardagsrum och sovrum. Sovrummet har vi tidigare haft på övervåningen och där har vi sovit i ett tråkigt rum med gammal trött målarfärg på väggarna. Inga riktiga sängbord och tillfälliga lösningar, så det känns så skönt nu att få göra det ombonat på riktigt. Och därför får ni stå ut med mina sovrumsbilder, som säkert kommer att dyka upp många gånger framöver.

tisdag 28 augusti 2012

Gotland


Ja det har jag varit sommar, tro´t eller ej. Vi hyrde en stuga utanför 
Visby och visste inte alls vad vi förväntade oss. Jag hade ju kollat 
in en hel del tips innan men.. ja vad säger man? Det finns nog inget 
som är som Gotland. Vilken mat! Vilken natur! Vilka upplevelser!
Vi besökte Fårö och Lauters som synes på bilderna. Vackra ruiner 
där vi kunde sitta och njuta med en ljummen lax och potatissallad.


På vägen ner mot Visby stannade vi vid ön Furillen, känt från 
närmre ett hundratal modefotograferingar och Cardigans har 
spelat in en video där till och med. En helt outstanding natur som
ligger precis vi havets kant. Är ni sugna på mer bilder från just
Furillen så finns det en hel del godbitar på Instagram. Mitt namn
där är @moodboardwithflowers. 



söndag 26 augusti 2012

Underbara lilla tösen



I dag fyllde vår lilla Signe 1 år. Vår söta lilla tös som alltid är glad och så underbar. Den lättaste lilla flicka man kan ha att göra med tror jag. Alltid på ett glatt humör och charmig som få. Som fortfarande inte lärt sig krypa utan drar sig fram på rumpan snabbare en blixten själv. Hon fegar lite men reser sig upp efter saker när det är tillräckligt intressant. Annars är hon mest nöjd med livet tror jag. Hon har inte bråttom med något. En livsnjutare med andra ord.

fredag 24 augusti 2012

Nytt sovrum











Ja en del har hänt i sommar. Jag har knappt använt datorn, jag blev med instagram och hooked kan man säga. Kameran har legat nedpackad för det mesta och det har varit väldigt spontant tagna bilder med iPhonen. Jag tycker om att spara ögonblicken och det är inte alltid som kvaliteten på bilden är så viktigt. 

Och vad har mer hänt? Jo vi har tagit över lekrummet och flyttat ner vårt sovrum och det är väldigt skönt att ha ett sovrum som är stort och rymligt. Högt till tak och ljusinsläpp från tre håll. Jag gjorde mig en egen jättestor moodboard och sydde (egentligen var det mest mamma som sydde) ett draperi istället för dörr för en luftigare känsla. Nya fina linnepåslakan i sängen och lite annat så känns det väldigt mysigt.





torsdag 23 augusti 2012

En ny start



Hösten är som Januari för mig. Jag vill börja om, jag har ny energi och vill skapa igen. Den här hösten blev det en helt ny start med blogg på nytt ställe och med nytt namn. Ni som har hängt med mig sen innan vet ju att jag bytte till egen domän för ett år sen med min blogg Hedvig och jag. Jag var riktigt less på bloggen hela våren och sommaren, mest för att jag tyckte att en egen domän krävde lite för mycket tid och kunskaper. Jag kunde inte röra mig lika fritt som jag kan här med blogspot. Så nu fick det bli så. Och namnet? Ni som följer mig på instagram vet ju att jag gjort min alldeles egna moodboard klädd i blommor. Och där tänkte jag samla en massa inspiration och här har ni alltså min alldeles egna elektroniska variant. 

Hoppas att ni ska trivas!!